wordpress counter

Очила од стари буриња за виски

Очила од стари буриња за виски

Американската фабрика „Shwood“, која се занимава со производство на очила за сонце, позната е по употреба на рециклирани материјали при изработка... 

Рап ѕвездите и храната

Рап ѕвездите и храната

Знаеме дека рап изведувачите не можат да замислат видео или песна без жени, накит и автомобили. Но, интересно е дека тие негуваат голема љубов и... 

Munchies Food and Drink Awards 2012

Munchies Food and Drink Awards 2012

Веб страницата Tablespoon.com, неодамна ги објави номинираните за првите „Munchies“ награди кои ќе ги избираат читателите. Во продолжение следува списокот...