wordpress counter

Метал легендите „Slayer“ со свое вино

Метал легендите „Slayer“ со свое вино

Производството на вино и други алкохолни пијалаци како да стана мода. Најнапред Стинг, па „AC/DC“, а сега и хеви метал легендите „Slayer“ започнаа... 

Книга: „Extra Virginity“

Книга: „Extra Virginity“

Extra Virginity Автор: Том Милер Кога зборуваме за маслиново масло, веројатно прва слика која ни паѓа напамет се прекрасните ливади на Тоскана, полни... 

Книга: „Blood, Bones and Butter“

Книга: „Blood, Bones and Butter“

Blood, Bones and Butter Автор: Габриела Хамилтон Оваа книга следи едно неконвенционално патување низ многу кујни. Буквално секаде каде што се нашла Габриела...