wordpress counter

Храноскоп (16.12 – 23.12)

Храноскоп (16.12 – 23.12)

Погледнете што велат ѕвездите за вашата исхрана за периодот помеѓу 16-23 декември. Овен – неделава плaнетите ќе се вртат околу романсата, децата... 

Несекојдневните навики на Стив Џобс

Несекојдневните навики на Стив Џобс

За да се создаде толку успешна компанија како „Apple“ мора да се преживеат многу стресни ситуации и моменти. Секој се справува со стресот на свој... 

Филм: „Cloudy with a Chance of Meatballs“

Филм: „Cloudy with a Chance of Meatballs“

Cloudy with a Chance of Meatballs (1996) • Режија: Фил Лорд и Крис Милер • Актери: Ана Фарис, Бил Хедер, Брус Кемпбел Анимираниот филм е снимен по истоимената детска...