wordpress counter

Анкета: Етичка храна

Анкета: Етичка храна

Денес пишувавме за тоа дали помислуваме на работниците кои ја произведуваат храната и за нивните работнички права. Колку тие се почитуваат и колку... 

Книга: „Чоколадо“ – прирачник за уживање во чоколадото

Книга: „Чоколадо“ – прирачник за уживање во чоколадото

Чоколада Автор: група автори Издавач: „Плато“, Србија Луксузната книга „Чоколадо“, со својот дизајн потсетува на едно големо чоколадо. Има сребрен... 

Порцеланско шише за „Џони Вокер“

Порцеланско шише за „Џони Вокер“

Неодамна, во Шангај се отвори специјална „Johnnie Walker House“. Концептот го создадоа креативната агенција „LOVE“ и сингапурското студио за внатрешен...