wordpress counter

Најскапите јагоди со шлаг на светот

Најскапите јагоди со шлаг на светот

Дали сте подготвени да платите 650 евра за порција на јагоди со шлаг? Еден бар во Манчестер се надева дека ќе го направите тоа. Главниот готвач во... 

Сендвич уметност

Сендвич уметност

Британи Пауел неодамна го претстави нејзиниот проект „Sandwich Artist“, со кој настојува да им оддаде почит на бројни автори како Џексон Полок, Пит Мондријан,... 

Видео: Приготвување на бурито во вселената

Видео: Приготвување на бурито во вселената

Буритото е храна која веќе се подготвува на секое ќоше и може да се јаде, што се вели, од нога. Слично како и бурекот, гирото или хамбургерот. Претпоставуваме...