wordpress counter

Чоколадни поштенски марки

Чоколадни поштенски марки

Белгијската пошта издаде линија на поштенски марки кои имаат вкус и мирис на чоколадо. За неколку дена оваа линија ќе биде пуштена и во продажба... 

Книга: „Готвач за кучиња“

Книга: „Готвач за кучиња“

„The Culinary Canine: Great Chefs Cook for Their Dogs“ Автор: Катрин Леви Фелдман, Сабина Лиус Пирс Издавач: „Bowtie Press“, САД И покрај оваа книга готвач, секако дека нашите... 

Тест: Каква храна, таков изглед

Тест: Каква храна, таков изглед

Овој тест ќе открие дали јадете под стрес, дали сте емотивец или осаменик кога станува збор за храната. Одговорете на следните прашања и пронајдете...