wordpress counter

Тело во форма на чинија

Тело во форма на чинија

Пристигнав. Качувајќи се по скалите, од малото бело куќиче, ја наслушнав тишината облеана во музика. Еден чекор и веднаш почувствував како синергијата... 

Ѓавол во кујната

Ѓавол во кујната

ЃАВОЛОТ ВО КУЈНАТА Автор: Марко Пиер Вајт Издавач: ORION PAPERBACKS Марко Пиер Вајт е роден 1961 година и еден од најпознатите англиски готвачи и ресторанџии.... 

Кејт Мос готви?!

Кејт Мос готви?!

Сакајќи да докаже дека освен што јаде (иако ниеден од нејзините пријатели никогаш не ја видел), знае како тоа и да го подготви, моделот Кејт Мос најави...