wordpress counter

Игра: Sushi-Go-Round

Игра: Sushi-Go-Round

Јапонскиот ресторан Sushi-Go-Round бара замена за нивниот готвач. Обиди се да го замениш една недела. Вистинска прилика да ги научиш специјалитетите... 

Позадина: Чинија

Позадина: Чинија

Избери димензија на позадината која одговара на твојот монитор или преземи позадина за iPhone или iPod Touch: 1600х1200     |    1400х900     |  ... 

Позадина: Кромид и лук

Позадина: Кромид и лук

Избери димензија на позадината која одговара на твојот монитор или преземи позадина за iPhone или iPod Touch: 1600х1200    |    1400х900    |    iPhone  Read More