wordpress counter

Филм: „Step Up To The Plate“

Entre les Bras (2012) • Режија: Пол Лакост • Улоги: Мишел Брас, Себастијан Брас

Овој филм е документарец за готвачкото семејство Брас. Поточно таткото и синот, Мишел и Себастијан Брас. Премиерата на овој интересен филм се случи на 14-ти септември во Њујорк. Режисер е Пол Лакоста.

Филмот зборува за смена на генерациите. Поточно, таткото Мишел е подготвен да го предаде неговиот ресторан во Јужна Франција, кој има три Мишелин ѕвезди, на својот син Себастијан. Филмот го следи токму тој период на предавање.

Приказната изгледа како да е интимен портрет на едно семејство, кое го води еден од највлијателните готвачи на денешницата. Погледнете го трејлерот за филмот:

[youtube]kSAjFY3Nzgg'[/youtube]

Related Posts with Thumbnails