wordpress counter

Уникатни фотографии на Рајан Метју Смит

Рајан Метју Смит е американски професионален фотограф кој дипломирал на Институтот за уметност во Сиетл во 2007 година. Оттогаш, работи во „The Cooking Lab“ како фотограф и уредник за обработка на дигитални фотографии.

Метју Смит беше и главен фотограф за книгата: „Modernist Cuisine, the Art and Science of Cooking“.

Сега, ве оставаме да уживате во неговиот фотографски пристап на модерната кујна – храна и пијалаци:

Related Posts with Thumbnails