wordpress counter

Видео: Еден ден во Индија

Навистина е тешко да се исклучи камерата во Индија. Со толку многу контрасти: убавини и нечистотија, храна и сиромаштија, среќа и стрес, Индија е вистинското место за снимање.

Луѓето кои го правеле ова видео успеале да склопат една интересна слика за оваа земја во 24 часа. Со оглед дека станува збор за огромна земја, чии разлики од регион до регион се неверојатни, ова видео е приказ од југот до северот на Индија, од зори до самрак.

Секако со посебен акцент на нивната храна и кулинарство:

Related Posts with Thumbnails