wordpress counter

Видео: Еве како треба да се рекламираат ресторани

Во морето ресторани и реклами, постојат некои кои навистина ќе ве остават без зборови. Ова видео е софистицирано до крајни граници. Всушност, каков што ни е вкусот нам гурманите!

Рекламата се однесува на два њујоршки ресторани – „The NoMad“ и „Eleven Madison Park“. Обата ресторани се во сопственост на Даниел Хјум и Вил Гидар. Во видеото се појавуваат кадри од двата ресторани. Ние сметаме дека воопшто не е важно кој кадар од кој ресторан е затоа што подеднакво се прекрасни за гледање.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vUVe8goKiEw[/youtube]

Related Posts with Thumbnails