wordpress counter

Видео: Голо глазирање на…?

Постапката на глазирање би одела некако вака:

1. Наполнете ја вашата спатула со убава количина чоколадо
2. Притиснете силно со својот алат врз влажните страни
3. Масирајте ги страните и бидете сигурни дека сте ги наполниле сите дупчиња…

Related Posts with Thumbnails