wordpress counter

Видео: Наједноставен начин да ја одвоите жолчката од белката на јајцето

Понекогаш наједноставниот начин нешто да се направи во исто време е и најлесниот и најдобриот начин. Токму доказ за ова е следното видео во кое оваа азијатка ќе ни покаже како да одвоиме жолчка од белка.

Од прибор ќе ви бидат потребни само две чинии и едно мало пластично шише. Останатото погледнете го на видеото:

Related Posts with Thumbnails