wordpress counter

Видео: Реклама на Кејт Аптон за хамбургер

Уште една одлична конекција помеѓу храната и убавината на жената. Компаниите „Carl’s Jr.“ и „Hardee’s“ ја промовираа својата нова тв-реклама со Кејт Аптон.

Водејќи се од старата маркетиншка поговорка „секс(апил)от продава“, претпоставуваме дека цела сурија млади, гладни момци ќе навалат во нивните продавници за брза храна. Единствено што знаеме дека никој не може да го изеде тој хамбургер со една рака, без да се исфлека. Колку да преупредиме.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xdGsKzmCgB0[/youtube]

 

Related Posts with Thumbnails