wordpress counter

Видео: Русин изел 4.000 евра за една и пол минута

Во еден московски ноќен клуб, одржан е навистина невообичаен натпревар. Иако сме навикнати на натпревари во брзо јадење на хот дог или хамбургери, во Русија постои натпревар во брзо јадење на црн кавијар.

Организаторот Алекандар Новиков изјави дека гледал како другите одржуваат вакви натпревари и решил да направи битка, но на руски начин. Луксузно и со она што го има во изболилство во Русија – кавијар.

Победникот успеал да изеде половина килограм кавијар во вредност од 4.000 евра. Како награда добил 250 евра и уште неколку теглички од овој специјалитет.

Погледнете го натпреварот:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r-He2UJaLoE&feature=player_embedded[/youtube]

Related Posts with Thumbnails