wordpress counter

Лутата храна може и да лекува

Лутата храна може и да лекува

Често знаеме да кажеме дека лутата храна и зачините ни го отвораат апетитот. Покрај тоа, овие продукти се користат и за лекување на најразлични... 

Диета за цврсти стомачни мускули (3 дел) – Предлог мени

Диета за цврсти стомачни мускули (3 дел) – Предлог мени

Во претхoдните две продолженија ги објаснивме основите на „Abs“ диетата, дадовме бројни совети, а ги споменавме и нејзините предности и недостатоци.... 

Диета за цврсти стомачни мускули (2 дел)

Диета за цврсти стомачни мускули (2 дел)

Покрај претходно наведните совети и правила, физичката активност е мошне важна кај оваа диета. Првите две седмици се посветува внимание на распоредот...