wordpress counter

Диета за цврсти стомачни мускули (1 дел)

Диета за цврсти стомачни мускули (1 дел)

Оваа диета е позната и како „ABS“ диета, а идеен зачетник е уредникот на списанието „Men’s Helth“, Дејвид Зинзенко. Оваа диета посветува еднакво внимание... 

Храна која го смалува ризикот од рак на дојка

Храна која го смалува ризикот од рак на дојка

Ракот на дојката е еден од најподмолните типови на рак кој се појавува кај жените. Опасноста на овој вид на рак расте паралелено со годините. Исто... 

Откачена „OMG“ диета (2 дел)

Откачена „OMG“ диета (2 дел)

Во првиот дел од статијата наведовме дека оваа диета се заканува да стане попопуларна од досега неприкосновената „Дукан диета“. Напоменавме...