wordpress counter

Топ диети за 2012 година (5 дел) – Медитеранска диета

Топ диети за 2012 година (5 дел) – Медитеранска диета

Денешната статија ја посветуваме на Медитеранската диета. Оваа диета не само што ќе ви помогне да го намалите бројот на килограми, туку и ќе ве... 

Топ диети за 2012 година (4 дел) – диета на клиниката „Мајо“

Топ диети за 2012 година (4 дел) – диета на клиниката „Мајо“

Во претходните делови зборувавме за „TLC“ и „Dash“ диетите. Денес дојде на ред диетата на клиниката „Мајо“ од САД. Оваа диета е всушност слабеење... 

Храна и пијалаци кои ви го уништуваат сонот

Храна и пијалаци кои ви го уништуваат сонот

Поради брзиот начин на живот, често јадеме доцна и без никаков распоред. Затоа, треба да имаме предвид дека постојат видови на храна кои делуваат...