wordpress counter

Топ диети за 2012 година (2 дел)

Топ диети за 2012 година (2 дел)

Во првиот дел ги набројавме сите 5 диети за кои се верува дека ќе владеат со светот на диетите оваа година. Започнуваме со првата диета или „DASH“... 

Топ 5 диети за 2012 година (1 дел)

Топ 5 диети за 2012 година (1 дел)

Списанието „U.S News & World Report“ неодамна го објави списокот на најдобрите диети за оваа година. Како најдобра е прогласена диетата „DASH“, која е... 

Храна и пијалаци кои може да предизвикаат главоболка (2 дел)

Храна и пијалаци кои може да предизвикаат главоболка (2 дел)

Во првиот дел ги споменавме чоколадото, црвеното вино, кафето и сирењето. Во вториот дел ќе наведеме уште неколку продукти на кои треба да се внимава,...