wordpress counter

Диета за жени со градба „јаболко“

Диета за жени со градба „јаболко“

Стручното име на овој тип на градба на телото е андроидна градба. За да утврдите дали спаѓате во оваа група, потребно е да го измерите обемот на... 

Храна и пијалаци кои може да предизвикаат главоболка (1 дел)

Храна и пијалаци кои може да предизвикаат главоболка (1 дел)

Да не повторуваме, но знаете дека малку сон и цигарите може да предизвикаат главоболка. Оваа статија не е посветена на овие два причинители, туку... 

Хмељот и неговото влијание на метаболизмот

Хмељот и неговото влијание на метаболизмот

Според истражувањето на белгиските научници, хмељот делува на намалување на телесната маса и нивото на шеќер. Во истражувањето кое траело 8 недели,...