wordpress counter

Диета: Пештерски човек (1 дел)

Диета: Пештерски човек (1 дел)

Со оглед дека празниците поминаа, а веројатно голем дел од нас накачија по некој килограм, денес се решивме да презентираме една навистина интересна... 

Болести: Дијабетес (2 дел)

Болести: Дијабетес (2 дел)

Во првиот дел се запознавме со општите карактеристики на шеќерната болест, што се случува со организмот кога е присутна болеста, како и со различните... 

НутрИнфо: Зелка

НутрИнфо: Зелка

Кога ќе купите чоколадо или чипс, мoшне едноставно e да ја видите нивната нутритивна вредност, бидејќи е наведена на самата амбалажата. Но, што се...