wordpress counter

Кое е најопасното место во вашиот фрижидер?

Кое е најопасното место во вашиот фрижидер?

Убаво е кога нашиот фрижидер е полн со продукти и кога можеме да направиме комбинации во кои нашите непца ќе уживаат. Но, мораме да имаме предвид... 

Кората од банана ги отстранува тешките метали

Кората од банана ги отстранува тешките метали

Водата е елемент без кој нашиот живот не би можел да се замисли. Но, постојаното загадување, употребата на пестициди и рудните ископувањa ја загадуваат... 

Храна која е добра за вашата коса

Храна која е добра за вашата коса

Многу луѓе ѝ посветуваат мало или речиси никакво внимание на својата коса. Но, кога ќе започне да станува тенка, кршлива и да опаѓа, тогаш започнува...