wordpress counter

Овошна диета со јагоди (2 дел)

Овошна диета со јагоди (2 дел)

Во првиот дел од статијата ги наведовме основните карактеристики на оваа диета и позитивното делување на ова пролетно овошје кое го има во изобилство... 

Овошна диета со јагоди (1 дел)

Овошна диета со јагоди (1 дел)

Оваа диета ја стекна популарноста во последните неколку години, кога ја испробаа многу познати личности како Викторија Бекам и Бритни Спирс. Диетата... 

И со целијакија може да се биде гурман (2 дел)

И со целијакија може да се биде гурман (2 дел)

Во првиот дел објаснивме што точно значи оваа болест и каква исхрана треба да практикуваат луѓето кај кои е дијагностицирана целијакијата. Со...