wordpress counter

Мириси кои го отстрануваат уморот

Мириси кои го отстрануваат уморот

Често се случува да се чувствуваме уморни, безволни и да немаме енергија за секојдневните обврски. Дел од решението за овие проблеми може да се... 

Ѓумбир против менструални болки

Ѓумбир против менструални болки

Ѓумбирот е растение од фамилијата на лијани со потекло од Кина. Покрај свеж, ѓумбирот (сушен или во прав) се користи и како зачин. Но, освен во гастрономијата,... 

Диета со сокови (1 дел)

Диета со сокови (1 дел)

Диетата со сокови се заснова на пиење сокови приготвени од свежо овошје и зеленчук. Се препорачува да се користи соковник кој ќе ја одвои пулпата...