wordpress counter

4 минути дневно за супер тело

4 минути дневно за супер тело

Според бројни истражувања, утврдено е дека вежби кои траат само неколку минути дневно може да имаат исто влијание како и повеќечасовно вежбање... 

Сè за витамините: Витамин К

Сè за витамините: Витамин К

Витаминот К е витамин кој е растворлив во масти и се создава од бактерија која живее во дебелото црево. Потоа повторно се апсорбира назад во крвниот... 

Постпразнична детоксикација (2 дел)

Постпразнична детоксикација (2 дел)

Во првиот дел зборувавме за основите на детокцикацијата. Денес ќе ве запознаеме со нејзините предности и недостатоци. Покрај тоа, ќе ви понудиме...