wordpress counter

Чоколадото делува на сонот

Чоколадото делува на сонот

Докажано е и сите знаеме дека чоколадото може да разбуди во нас љубовни чувства и да ни го разигра сетилото за вкус предизвикувајќи во нашите усти... 

Пирамидата на исхрана го чува работното место

Пирамидата на исхрана го чува работното место

Сме виделе и сме прочитале текстови за многу пирамиди, но пирамидата на исхрана освен што изгледа убаво, ќе ви помогне и да останете на работа.... 

И храната боли

И храната боли

Доколку сте постојано уморни, имате некоја хронична болест, ве болат зглобовите и мускулите или пак ненадејно ви се појавуваат главоболки, тогаш...