wordpress counter

„UN“ диета

„UN“ диета

Последниов период, таканаречената UN диета е мошне популарна кај нас. Познавам барем 10-тина луѓе кои строго се придржуваат кон неа, подготвувајќи... 

Колку луѓе – толку диети

Колку луѓе – толку диети

Еве еден текст за сите оние кои се подготвуваат за откажување од диета бидејќи и покрај сите напори – видливи резултати нема! Сите сме се нашле... 

Најчести предизвикувачи на алергии

Најчести предизвикувачи на алергии

Нетолерантноста кон некаков вид храна е состојба кога телото не произведува некаков ензим од храната и поради тоа се јавуваат проблеми при нејзиното...