wordpress counter

План за детоксикација во седум чекори (2 дел)

Во првиот дел ги наведовме седумте најважни чекори за детоксикација на организмот во овој период. Денес ви подготвивме предлог мени кое се базира на планот за детоксикација.

При будење
• 2.5 дл минерална вода

Појадок
• мусли
• 3 дл пробиотички јогурт
• 1 банана
• зелен чај

Меѓуоброк
• грејпфрут

Ручек
• супа од коприви
• равиоли со сирење и рукола
• шопска салата
• 2.5 дл минерална вода

Ужина
• круша
• малку бадеми
• суво овошје
• 2.5 дл минерална вода

Вечера
• месо од мисирка (200 гр)
• интегрално печиво
• чај од камилица
• варен кељ со маслиново масло

Related Posts with Thumbnails