wordpress counter

Неуробик – антистрес тренинг за 15 минути (2 дел)

Неуробик – антистрес тренинг за 15 минути (2 дел)

Во првиот дел од статијата пишувавме за основите на антистрес тренингот, односно неуробикот. Овој процес на вежбање станал популарен во текот... 

Неуробик – антистрес тренинг за 15 минути (1 дел)

Неуробик – антистрес тренинг за 15 минути (1 дел)

Со вежбање не се подобрува само физичката кондиција на организмот, туку може да се подобри и функционирањето на мозокот. Поради тоа, ве запознаваме... 

Со Мариса Милер до цврст стомак и задник

Со Мариса Милер до цврст стомак и задник

Супер моделот Мариса Милер има тело кое би го посакала секоја жена. Таа е најзаслужна за враќање на сексапилот во светот на манекенството и супер...