wordpress counter

Каква храна за поголеми мускули? (2 дел)

Каква храна за поголеми мускули? (2 дел)

Во првиот дел го разгледавме влијанието на бадемите, остригите, млекото и месото врз изгледот на нашите мускули. Списокот го продолжуваме со уште... 

Каква храна за поголеми мускули? (1 дел)

Каква храна за поголеми мускули? (1 дел)

Поголемите и убаво изградените мускули бараат и соодветна исхрана. Особено протеините играат важна улога во тој процес. Но, овој процес е сложен... 

4 недели до цврст стомак (4 дел)

4 недели до цврст стомак (4 дел)

Откако ја поминавме и третата недела, веќе пополека се навикнувате на новата состојба на организмот и веќе зацврснат стомак. Продолжуваме и со...