wordpress counter

Зелката како вијагра

ЗЕЛКАТА КАКО ВИЈАГРА

Според зборовите на еминентна хрватска докторка и нутриционист, киселата зелка е природна замена за вијаграта. Др. Лејла Казиниќ во својата книга „Нутриционизмот на 21-от век“ вели дека зеленчукот може да помогне во елиминирање на проблемите со ерекцијата.

Според неа, киселата зелка е еден од најмоќните природни афродизијаци. Доколку се консумира двапати на ден, ќе се забележи промена во потенцијата. Инаку, Казиниќ била студент на Лондонскиот кралски колеџ, на отсекот за биомедицина и нејзините истражувања започнале уште во тој временски период.

Related Posts with Thumbnails